Followers MamaTisya

Thursday, September 21, 2017

dapat Special Room Rates utk HOTEL ON THE PARK @ Genting Highlands


aritu ada tgk geng blogger buat review stay kt HOTEL ON THE PARK ni
best juga tgk biliknya...br2 ni aku dpt email utk dpt rege special bagi SkyCard Members 


hah murah special rate ni sbb ada aku try survey 2 bln lps dlm rm 280 juga
tp ni from rm 240 utk bilik SIXERS tu
try juga la nk booking utk promo special rate ni 
tp sygnye date promo smp end 31/10 smuanya not available
mmg unik tau biliknya ..korang try la google....
disebabkan date yg die bg utk promo ni xdpt nk booking...
jwbnya kena survey date lain la nanti tp tkde la dpt rege promo ni
mmg hotel ni rmi yg stay...kena booking awal mcm 2 bln gtu gamaknye

sebelum ni aku pernah stay 2 hotel ni kt Genting Highlands..bole klik link:
First World Hotel & Awana Hotel

jalan-jalan Melawati Mall


setakat ni aku dh 2x smp Melawati Mall...
shoppingmall baru buka  july aritu...mmg dkt la ngan area umh
1st time pegi dating ngan hubbyku tgk wyg free kt GSC
kali ke2 ni bw mama & adik aku sbb adik aku dh nk blk uitm tapah


kali ke2 pegi parking dh kena byr
so ni rate parking melawati mall..still murah la


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

ni aku update ms opening aritu 26 july 2017...mmg nmpk je tepi jln sbb kalo lalu mrr2
tk sangka dh siap..ingtkn lmbt lg hehe


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

time ni aku dr gombak nk blk keramat...
mmg jammed la jln rmi yg nk p jenguk shoppingmall baru buka ni kn
 

ni antara kedai yg kami terjah..byk lg yg blum buka
mmg beso juga la Melawati Mall ni



butik Ashura ni mmg aku suka bli blouse kt sini..byk pilihan..



masuk Kaison best tul...nk2 tgk bunga2 tu




anakdara plak sibuk nk bergambar ngan kucing dlm bakul tu




sebelum blk..sempat posing kt wall ni tp kali ke2 pegi ni dh ada palang merah tu
tk brp cantik la nk bergambar kn...ms 1st time aku posing dlu tkde lg palang merah tu


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on
last skali moh ler layan video jln2 shoppingmall ni
so yg blum smp lg, bole la terjah nanti...tmpt mkn pn byk...ada lg yg blum buka

Wednesday, September 20, 2017

wordless wednesday #358


Walaupun thn 2017 belum smp ke penghujung
 tp bole plan cuti pjg utk nextyear #2018
byk juga cuti bersambung tu
 tp utk raya aidilfitri thn dpn kena byk amik cuti tu hehe
so sila la rancang dr skarang yg nk pi holiday
aku pn mcm lama je tk jenguk TRAVELOKA nk holiday juga
tgu hubbyku baik dr sakit tu nanti la br bole jln2

dh plan ke holiday utk nextyear uolsss???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...