Followers MamaTisya

Monday, September 18, 2017

Coklat Cadbury perisa Oreo yg baru ...korang dh cuba??


hah korang dh try tk Oreo Cadbury yg baru ni...sedapppp
aku sukaaa tp tkleh mkn byk2...gigit skit2 sbb manis tp yummmmm
aku kn xsihat aritu ...tekak pahit xsedap rasa...dpt cekelat manis2 ni sedap la

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on




aku bli yg size beso rm9.50


yg ni yg size kecik rm 3.50

tp untung lg bli yg size beso..ni aku bli kt giant..aritu tgk kt jusco tkde stock



yg Oreo Strawberry Cadbury ni pn sodap
tp yg ni xde lg kt msia...ni aku dpt ole2 dr australia

7 comments:

Aisya Ismail said...

Sedap! tapi ai prefer flavor biasa sebab manis berganda yang oreo ni.

Azura Aziz said...

belum beli lagi, tapi ada nampak kat Petronas.. nnt nak try yg kecik la, maklum lah skrg nak kurgkan makan benda manis. tapi nak rasa jugak camne hehe

Julia Johari said...

Wah ada size kecik leh beli ni dpt gaji hahaha...selalu masa hari gaji juju suka beli benda yang jarang makan dan benda baru...so yg ini nak masuk wishlist minggu depan...dapnya

Kak Sue said...

Wah baru tahu nie, kena cuba nanti nie..

- dieyana - said...

Nmpk macam sdp tu, nak nak yang oreo, kite mmng suke oreo, tapi dh lama kite tak beli 'cadbury' ;-))

Inani Hazwani said...

Dah tryy & memang sedaap!

Illya LeYa said...

Wahhh...nampak sedap... Nak pergi cari juga laa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...