Followers MamaTisya

Thursday, July 6, 2017

Susu Kurma Farm Fresh ada di jual di Aeon AU2 Setiawangsa


aritu singgah aeon kt umh aku..tgk2 ada jual susu kurma ni..apa lagi cergas la bli
tkyah la tgu order thru agent lg...kn senang kalo dr dlu lg ada jual kt supermarket ni kn
aku tk pasti smua aeon ke ada jual sbb aritu p aeon shah alam xde plak
ni sebotol rm 7.90...pasni xde masalah dh la kalo rasa nk minum susu kurma sedap ni, p aeon je


so berbuka puasa lastday sebelum blk kampong aritu minum susu kurma :)

8 comments:

FeyLiez said...

masa bulan puasa hr tu,ayah Liez beli dkt NSK ...

- dieyana - said...

sdp susu kurma ni, tapi kite tk boleh minum, terlebih melawas pulok dia..ihihi

Kakcik Nur said...

Masak lemak rebung tu sedap... :)

Azura Aziz said...

oh dah ada yer. slalu agen jer yg jual kan..

Warisan Petani said...

Sepanjang bulan puasa lepas, pn is3 minum ni utk berbuka dan bersahur.

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Pernah try sekali , tak selesa tekak nak menelan air ni

NanyFadhly said...

Kat GIANT area rumah saya pun ada dah. Tappi kejap ajer dah habishh..hehehe

Siti Yang Menaip said...

hehe CT x gemar susu cuba gak ni tapi kenot go..
sapa suka susu mesti suka ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...