Followers MamaTisya

Friday, July 7, 2017

Minaz Peonies 2.0 Nadeera Kurung & Isabelle Kids


hah aku ni tk pernah la beli bj kt mana2 butik sbb rege bole tahan kn
nk2 kalo yg retis jd model kebanyakkn dlm rm 250++ dan ke atas
cantik mmg cantik kalo tgk design kt IG...mcm2 design tp nape ntah tk terbeli hehe


ni koleksi dr butik minaz yg Che Ta jd dutanya..Che Ta pki apa pn lawa
yg ni gmbr aku google yg personel shopper yg jual
design bj raya aku thn ni ala2 minaz la designnye



tp bila aku pki mcm berisi juga...almaklum la mmg bdn berisi kn
bj style gni mmg sesuai utk yg slim sbb kt tgh area pinggang tu die ada mcm lace bling2
so kalo slh angle posing dh mcm org ngandung plak :)
nk bli size yg kecik skit ..tk brp selesa tang dada...akak yg jual tu ckp nanti pi la oter skit 
katanya soh buat "dat" kt blkng...yela aritu pn dh lastminit , mmg tksempat la nk oter tp okla
trima la hakikat mmg dh mok2 haha 

ni pn last minit beli sbb ternampk design nk seakan2 sedondon ngan bj raya tisya
ikutkan ati aku raya aritu nk pki bj raya mana ada je
kalo tgk rege yg thru personal shopper ni rm 269 ..kt butik xsure rege sama ke
tp yg aku bli ni pn rm 230 lps dh tawar2 dr rm 259
sebelum ni bawah rm 200 je bj raya kalo bli yg readymade ni
tp disebabkan dh nk sama ngan anakdara , bli juga la walaupun mhl dr kebiasaan tu



isabelle kids ni rm 179 tp tisya punya aku bli online aritu rm 55...
mmg seakan btul cuma tk sure yg kt minaz  ni bersambung ke kain ngan bj tu


yg tisya punya bersambung tu psl kena pi potong sbb labuh sgt...
ni dh potong pn still labuh
kalo asing2 bole je lipat tang kain tu kn...kemain suka die 

so dh design ala2 Minaz bole la feel2 beraya ala2 bj retis mcm Che Ta hahaha

6 comments:

- dieyana - said...

cantik! mana ada berisi, ok je tu, sedang elok dah...:-))

Azlin Ezrina said...

sis, baju utk tisya tu beli kat mana ye..berkenan pulak..ank cari utk anak dara saya..

mama tisya said...

azlin..saya beli dr kawan kt facebook...xsure ada lagi ke stok lps raya...cuba whatsapp no ni 017-9132300 (Naa)

JMR said...

senang nak shopping baju raya skang ni..

aziekz said...

Cantek akk..sedondon ngn ank ..dua2 lawo😁

Norliza Nordin said...

cantikk.. same bergayaaa anak dara tuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...