Followers MamaTisya

Monday, July 10, 2017

Aidilfitri 1438 Hijrah


salam 16 syawal....gmbr raya kt kampung baru nk update ::)
thn ni #TeamRayaKelantan kembali lg sbb thn lps #TeamRayaKL 

thn ni color tema Emerald Green....actually pd awalnya tkde la bertema pn
sbb bj raya anakdara je aku beli sbb ingt bj aku & hubby pki mana ada je
tp dh last2minit tiba2 hubbyku nk pakai Kurta thn ni..tk pakai bj melayu
so color yg hubbyku bli mmg dh seiras la ngan ankdara tu
kiranya bj raya aku yg nk pki tu lari skit la color nye..redho maknye
ye la sbb mmg tk plan pn nk bli bj raya



tp dh nk dikatakan rezeki, lastminit ada yg sedondon color...trus la bli
walaupun harga bkn murah juga kn...tp xpe la skali setahun hehe
so gmbr bertiga ni je yg ok...biasa la anakdara tu bila dh jmpa sepupu sepapat xleh dok diam ler


ni gmbr sebelum keluar beraya....posing2 dlu kt guesthouse
ramai juga anak kwn2 share gmbr raya design bj peplum ala2 minaz ni


excited lebih sbb shawlnye ada gmbr kartun tu....jenuh juga nk adjust instant shawl tu


like mother like daughter...xlama dh nk sama tinggi ni
abaikan pp aku yg dh makin tembam tu:-p


ankdara dh bz mana ntah...layan gmbr berdua je la
tu pn susah juga benor nya ...mujur la ado kn :-p


1st time la berKURTA ni...biasa pakai bj melayu kn


ramai juga thn ni tgk kwn2 update color tema Emerald Green
uolsss tema color apa thn ni???


6 comments:

Siti Yang Menaip said...

ehehe pandai dia posing.. selamat hari raya =)

Chekgu Azrine said...

cantik je tema hijau...baju amy pun cantik sngt.tahun ni ramai yg hijau kan?

Azura Aziz said...

rasanya tahun ni memang tema hijau kan. cantik baju minaz mama tisya ni ;)

idzwa kamaruddin said...

Cantik lah emerald green ! Berkenan pulak di mata

- dieyana - said...

cantik... kurta tu mcm best pulok! ;-))

Mama Zharfan said...

cantik jer kaler ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...