Followers MamaTisya

Wednesday, April 28, 2010

honeymoon part 7


apsal la pyh tul nk upload gmbr
asyik2 error je....
blog tgh problem kot
ok sambung lg entry honeymoon
skit je lg nk abis...ke ada yg dh bosan...???

lps abis couple spa....
mlm tu kami bersiap2 utk romantic candlelight dinner plak
ni kali ke-2 la aku candlelight dinner
yg 1st dlu time lps kawin 1st honeymoon kt langkawi gk
tp hotel lain

jom layan.......

meja kami ngadap laut yg ada bot ni

mlm tu aku pki dress
actually aku saje je bw dress ni
mula2 nk pki bj lain
tp tringin plak nk pki dress ni
tp tula nmpk mcm aku pregnant plak
dress ni my BFF yg bg

kami yg menunggu santapan

appertizer
yg mcm bentuk bunga tu salmon

seat tk brp best so aku pn nmpk berisi
yg sememangnye dh mok2

mushroom soup

bun with butter

menikmati main course

aku nye amik ayam

hubbyku plak amik ikan

yum2..kami kekenyangan

ada org nyanyi2 utk kami
mlm tu ada 2 couple yg amik pakej honeymoon
yg 1 couple tu mmg pengantin baru la
cz aku nmpk inai merah dijari
yg 1 lg pengantin lama
tp mood mcm pengantin br gk...hehehehhe

sementara tgu dessert, posing lg

caramel
lps dessert, diorang served tea

berdua lg....
lps tu lepak jp kt lobby b4 blk bilik

blur plak gmbr aku nk tunjuk sign tu

kasi zoom skit :-)

lps layan angin sepoi2 bahasa kt balcony
kami pn zzzzzzzzzzzzzzzzzz.....




ada 1 je lg entry......tguuuuuuuu...........


32 comments:

  1. auwww.. romantik betoi! suasana dan orgnya..hehehe.. nak pi gak le! tggu darwisy 2thn da stop bf la dulu..hehehe

    ReplyDelete
  2. romantiknye..sungguh tak sabar nak kawen rasa :)

    kakak mari sedekahkan alfatihah untuk arwah kawan cikhel :(

    ReplyDelete
  3. wah... romantiknye... mcm pengantin baru gitu..

    ReplyDelete
  4. alahai romantiknya....ehemm ehemmm betul ke lepas posing2 tu terus zzzzzzz.....bukan ader "xtvt" lain ke??? ekekekk...

    ReplyDelete
  5. alahai...romantiknya!!
    cantik dress tu...makanan pun nampak sedap, terliur dah ni heheee

    ReplyDelete
  6. romantiknya..bestnya tmpat2 kat situ.pic2 pun menarik

    ReplyDelete
  7. wowwiee best nye suasana romantik gituh..hehe..bile tgk couple penantin baru yg inai still merah teringt zaman jd pengantin baru tgh honeymoon..ouchhh feeling:p

    ReplyDelete
  8. ko mmg plan pkai baju sedondon erk???
    cun giler tu
    mmg konpem mcm pgantin baru

    ReplyDelete
  9. tgk gmbr korang berhoneymoon nie memanggil2 keterujaan aku nak honemoon gaksssssss

    ReplyDelete
  10. adoi..balik umah ni ha baru dpt tgk gambo apsal blog bengong sgt ni

    ReplyDelete
  11. Salam Mama Tisya!
    Bestnya..
    Dah la anniversary Na nak dekat dah nie..
    Terus rasa nak gi honeymoon lagi skali!
    ;)

    *salam kenal..:)

    ReplyDelete
  12. seyes! I jeles.......huwaaaaaaaa

    ReplyDelete
  13. wahhhhh!!!! ai vote the last pic!!! hahaha

    ReplyDelete
  14. hah pakai gak lah dress ni yer...idak lah sia2 aku bg hehehehe...

    ReplyDelete
  15. bagus jugak weh ade 1 lg kapel br kawen tu,bolehla tumpang sekaki rase mcm baru kawen gak ;)

    ReplyDelete
  16. wahhh so romantik...bila laa dpt rase gitu...huhuhuuu

    ReplyDelete
  17. sangat sweet..

    rOmantik bOmbastik gitu =)

    ReplyDelete
  18. wow......menarikkkk...patutnye pakai inai jugak..so org ingat newly wed...ehehe

    ReplyDelete
  19. hu..hu..seronoknyer..akak brape yerk pakej honeymoon kat awana tu ...cam bestnyer...

    ReplyDelete
  20. phewittt...yo la tu lps posing terus tdo ahhahahah mesti ado adegan 18sx ekekekke dapat adik doh la pahni tisya :P

    ReplyDelete
  21. waaahhhhhhhhhhhhhhh... so romantikkkk tahap dewa nihhhh!!! menu dinner yang sangat sedappp especially salmon bentuk rose tuhhh!!! bestnyer bestnyerr!!

    ReplyDelete
  22. perrghhh... harusss buat signage 18x nihh.. ha ha. Menarikkk menarikk..!!

    ReplyDelete
  23. salam.. sangat2la romanticnyer!!

    tak penah g honeymoon tanpa my kids.. mcm best je ni.. heeh.. tp mmg best pun.. rasa diri dihargai.. komen eliza kat atas ni notty tau.. hehe..

    ReplyDelete
  24. awwwwww.........gamba2 sapa ambik gamba kak??tripot yehh??ke pekerja hotel??hu3

    ReplyDelete
  25. fiza...okla bila darwisy besra skit..nk2 die bf kn...akk pn kalo tisya bf sure tkleh tgal..hehehe

    ci hel...sila cpt2 kawin ye...cpt2 honeymoon

    suzie...mmg terasa mcm pengantin br:)

    ayu ibu damia...xtvt byk sgt so zzzzzzz je la :-p

    wina...dress tu nmpk mcm kita pregnant..huhuhuh

    mumyshane...mmg best

    suziey...tu la psl feeling mcm pengantin br gk la..hehehe

    ReplyDelete
  26. pearls...mmg sronok

    momguess...aku mmg suka sedondon wei..bkn time honeymoon je..kalo kuar mn2 mmg sedondon aje

    diana...sila2 cr ms sesuai ye

    nana...tkpe kt fb pn leh tgk kn

    cik nana..salam...sila2 cr tmpt yg sesuai utk celebrates anniversary

    netti...sila jeles jgn nangis2:-p

    cyana...suka gk gmbr last tu

    ReplyDelete
  27. makwe..romantika d amour

    zety...tu la psl feeling gaya pengantin br gk la kami..hahahha

    eiya...tkpe bole cr ms yg sesuai

    zana...sekali sekala bkn slalu nk dpt cuti2 begini

    bonda..tq

    ct...dlu mmg slalu pki inai tp lama dh tk pki..hehehe

    ummie mirahaziq...pakejnye rm998

    eli...tkde rezeki utk adik tisya lg:-p

    izan...uiks tahap dewa ke:-ptp apa2pn mmg best..saat terindah

    ruziawati...salam...try la p honeymoon without kidz..bkn slalu pn...

    atie...sgt best...

    alya...gmbr2 ni set time je..tripod tk bw...tp kalo tmpt yg pyh nk set timer soh org tlg snapkn la..tp byk kami set sdiri je

    ReplyDelete
  28. Just want to say what a great blog you got here!
    I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

    Thumbs up, and keep it going!

    Cheers
    Christian, iwspo.net

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...