Followers MamaTisya

Wednesday, April 28, 2010

honeymoon part 7


apsal la pyh tul nk upload gmbr
asyik2 error je....
blog tgh problem kot
ok sambung lg entry honeymoon
skit je lg nk abis...ke ada yg dh bosan...???

lps abis couple spa....
mlm tu kami bersiap2 utk romantic candlelight dinner plak
ni kali ke-2 la aku candlelight dinner
yg 1st dlu time lps kawin 1st honeymoon kt langkawi gk
tp hotel lain

jom layan.......

meja kami ngadap laut yg ada bot ni

mlm tu aku pki dress
actually aku saje je bw dress ni
mula2 nk pki bj lain
tp tringin plak nk pki dress ni
tp tula nmpk mcm aku pregnant plak
dress ni my BFF yg bg

kami yg menunggu santapan

appertizer
yg mcm bentuk bunga tu salmon

seat tk brp best so aku pn nmpk berisi
yg sememangnye dh mok2

mushroom soup

bun with butter

menikmati main course

aku nye amik ayam

hubbyku plak amik ikan

yum2..kami kekenyangan

ada org nyanyi2 utk kami
mlm tu ada 2 couple yg amik pakej honeymoon
yg 1 couple tu mmg pengantin baru la
cz aku nmpk inai merah dijari
yg 1 lg pengantin lama
tp mood mcm pengantin br gk...hehehehhe

sementara tgu dessert, posing lg

caramel
lps dessert, diorang served tea

berdua lg....
lps tu lepak jp kt lobby b4 blk bilik

blur plak gmbr aku nk tunjuk sign tu

kasi zoom skit :-)

lps layan angin sepoi2 bahasa kt balcony
kami pn zzzzzzzzzzzzzzzzzz.....




ada 1 je lg entry......tguuuuuuuu...........


32 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

auwww.. romantik betoi! suasana dan orgnya..hehehe.. nak pi gak le! tggu darwisy 2thn da stop bf la dulu..hehehe

helena's said...

romantiknye..sungguh tak sabar nak kawen rasa :)

kakak mari sedekahkan alfatihah untuk arwah kawan cikhel :(

SuZiE said...

wah... romantiknye... mcm pengantin baru gitu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai romantiknya....ehemm ehemmm betul ke lepas posing2 tu terus zzzzzzz.....bukan ader "xtvt" lain ke??? ekekekk...

wina said...

alahai...romantiknya!!
cantik dress tu...makanan pun nampak sedap, terliur dah ni heheee

mumyShaneQeisha said...

romantiknya..bestnya tmpat2 kat situ.pic2 pun menarik

[-suziey-] said...

wowwiee best nye suasana romantik gituh..hehe..bile tgk couple penantin baru yg inai still merah teringt zaman jd pengantin baru tgh honeymoon..ouchhh feeling:p

pearls.. said...

waa... bestnyer animun...

momguess said...

ko mmg plan pkai baju sedondon erk???
cun giler tu
mmg konpem mcm pgantin baru

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

tgk gmbr korang berhoneymoon nie memanggil2 keterujaan aku nak honemoon gaksssssss

Nana said...

adoi..balik umah ni ha baru dpt tgk gambo apsal blog bengong sgt ni

CIK NANA said...

Salam Mama Tisya!
Bestnya..
Dah la anniversary Na nak dekat dah nie..
Terus rasa nak gi honeymoon lagi skali!
;)

*salam kenal..:)

notti netti said...

seyes! I jeles.......huwaaaaaaaa

cyanamoose said...

wahhhhh!!!! ai vote the last pic!!! hahaha

julia@ratu78 said...

hah pakai gak lah dress ni yer...idak lah sia2 aku bg hehehehe...

Delimasari said...

romantika....

mama_umar_maryam said...

bagus jugak weh ade 1 lg kapel br kawen tu,bolehla tumpang sekaki rase mcm baru kawen gak ;)

eiya said...

wahhh so romantik...bila laa dpt rase gitu...huhuhuuu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

romantik sungguh
best ler erynn...

b.O.n.d.a said...

sangat sweet..

rOmantik bOmbastik gitu =)

CT said...

wow......menarikkkk...patutnye pakai inai jugak..so org ingat newly wed...ehehe

ummie_mirahaziq said...

hu..hu..seronoknyer..akak brape yerk pakej honeymoon kat awana tu ...cam bestnyer...

E.L.I.Z.A said...

phewittt...yo la tu lps posing terus tdo ahhahahah mesti ado adegan 18sx ekekekke dapat adik doh la pahni tisya :P

IZAN said...

waaahhhhhhhhhhhhhhh... so romantikkkk tahap dewa nihhhh!!! menu dinner yang sangat sedappp especially salmon bentuk rose tuhhh!!! bestnyer bestnyerr!!

IZAN said...

perrghhh... harusss buat signage 18x nihh.. ha ha. Menarikkk menarikk..!!

Ruziawati Bukhari said...

salam.. sangat2la romanticnyer!!

tak penah g honeymoon tanpa my kids.. mcm best je ni.. heeh.. tp mmg best pun.. rasa diri dihargai.. komen eliza kat atas ni notty tau.. hehe..

** atie + aisyah ** said...

bestnye g honeymoon ye...

ElyaElmo said...

awwwwww.........gamba2 sapa ambik gamba kak??tripot yehh??ke pekerja hotel??hu3

mama tisya said...

fiza...okla bila darwisy besra skit..nk2 die bf kn...akk pn kalo tisya bf sure tkleh tgal..hehehe

ci hel...sila cpt2 kawin ye...cpt2 honeymoon

suzie...mmg terasa mcm pengantin br:)

ayu ibu damia...xtvt byk sgt so zzzzzzz je la :-p

wina...dress tu nmpk mcm kita pregnant..huhuhuh

mumyshane...mmg best

suziey...tu la psl feeling mcm pengantin br gk la..hehehe

mama tisya said...

pearls...mmg sronok

momguess...aku mmg suka sedondon wei..bkn time honeymoon je..kalo kuar mn2 mmg sedondon aje

diana...sila2 cr ms sesuai ye

nana...tkpe kt fb pn leh tgk kn

cik nana..salam...sila2 cr tmpt yg sesuai utk celebrates anniversary

netti...sila jeles jgn nangis2:-p

cyana...suka gk gmbr last tu

mama tisya said...

makwe..romantika d amour

zety...tu la psl feeling gaya pengantin br gk la kami..hahahha

eiya...tkpe bole cr ms yg sesuai

zana...sekali sekala bkn slalu nk dpt cuti2 begini

bonda..tq

ct...dlu mmg slalu pki inai tp lama dh tk pki..hehehe

ummie mirahaziq...pakejnye rm998

eli...tkde rezeki utk adik tisya lg:-p

izan...uiks tahap dewa ke:-ptp apa2pn mmg best..saat terindah

ruziawati...salam...try la p honeymoon without kidz..bkn slalu pn...

atie...sgt best...

alya...gmbr2 ni set time je..tripod tk bw...tp kalo tmpt yg pyh nk set timer soh org tlg snapkn la..tp byk kami set sdiri je

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...