Followers MamaTisya

Friday, April 21, 2017

Bowling Tournament BTM @ Wangsa Bowl



oh cite bowling bln 3 aritu lupa update
ahad tu plak adik ipar aku ajak join bowling lg utk dept opis die
hah dua hari berturut la aku main bowling kn..
mujur isnin tu aku apply cuti sbb dh tau akan penat


meriah adiah2nye..byk dpt sponsor ni..
yg pin bowling tu beso & berat..tu kira utk piala pusingan la


team kami..sorg lg vendor 


tgk la gaya kaki masing2..bersilang, terangkat
aku je biasa2 hehe


hah bdk2 pn happy juga..ada lane utk bdk2 main bowling juga
pastu ada sand art ngan face painting  tp bdk2 ni buat hand painting


alhamdulillah team kami dpt no 3 and utk individu lelaki dpt no 2
dan dlm sejarah aku dpt strike utk 3x berturut2 kiranya dpt " Ayam Turkey"


thn dpn jgn lupa jemput lg :-p 
walaupun balingan byk juga ke longkang
tp happy sbb dpt juga bw pulang adiah kn
oh anakdara pn dpt juga adiah tu



ni la adiahnya utk menang team no 3..yg excited nk guna earphone ni ayah & tisya :-p
adik ipar siap menang lucky draw lg dpt dapur gas travel

rezeki jumaat...alhamdulillah



br je aritu redeem kn...ni dpt lg..kalini 2 voucher...biasa 1 je...alhamdulillah


aritu dpt 100 points...br2 ni dh nk abis contest menang 200 point plak

*kemenangan ke-11 utk 2017


hah ada 1 BE baru muncul ..reminder utk antar LHDN ni hehe
korang dh antar blum LHDN....aku xantar lg :-p
 byk dh credited.....apa2 pn tq Nuffnang

Thursday, April 20, 2017

Special offer for All Crepe only RM4.90 !!!


awal april aritu ada 1 tmpt dessert baru buka kt aeon shah alam
Harajuku Sweets Fine
kiranya dessert dr jepun la ni


so ada promo murah ni utk semua crepe
hanya rm 4.90...kalau normal price paling murah pn rm 7.90 paling mahal rm 9.50


ni yg aku order Strawberry Crepe with vanilla cream pastu topping bole pilih 2
aku ltk chocolatechips & chocolate rice
dh kata promo kn so aku pilih rege paling mhl tp hanya byr rm 4.90 best kn
kalo tk, rm 9.50 ni tau
actually crepe ni kalo bahasa melayu lempeng la


trus mkn kt situ...yummmm
promo murah ni sebulan...smp akhir april ni la


 yg ni pn ada offer...tp aku tk bli la


die mcm ala2 trifle..aritu geng opis ada bli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...